Kan ik U helpen? 

Wijze van behandeling


De eerste sessie is altijd een intake gesprek. We gaan samen gaan kijken en voelen of je met mij als therapeute door wil en of ik denk jou als therapeut te kunnen helpen.
Vervolgens plannen we een aantal sessies in. Alles is afhankelijk van jouw problematiek en situatie.
Soms is het raadzaam om elke week te komen en soms is 1 maal in de 2 weken voldoende.
Wat als een rode draad door mijn therapeutische sessies heen loopt zijn de aspecten van mindfulness. Maar dat is niet het enige hulpmiddel waar ik gebruik van maak. Tijdens mijn opleidingen heb vele technieken geleerd. Technieken die ik gebruik zijn o.a. Deelpersoonlijkheden, Pem techniek NLP, RET. Brianspotting Uiteraard is alles afhankelijk van de hulpvraag en ik ga dan samen met jou of jullie kijken wat het beste past en werkt.
Als therapeut:
kijk en voel ik vooral naar wat zich in het hier-en-nu speelt. Je verhaal is belangrijk en ik ben er om naar je te luisteren,  hoe je erbij zit, hoe je contact maakt met mij en met je omgeving. Kortom, jouw manier om met jezelf, met de ander en ook met je problemen om te gaan.
Wat ik je kan bieden is een veilige ruimte waar jij je verhaal kan doen! 

E-mailen
Bellen